facebook
Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!
Hinomoto Traktorok Magyarország - hinomototraktor.hu

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Könnyen,jól kezelhető weboldal,gyors korrekt kiszolgálás. Alkatrész beszerzéshez későbbiekben is ezt az oldalt fogom választani."
/Ollári Csaba/
Gyöngyös, 2017-10-08
"Sajnálom, hogy a megvásárolt gumi 2008-as évi gyártás, és ezt nem jelezték előre! Ez nagyon sokat ronthat a következő évek biztonságos üzemeltetésen, a traktor eleve nem hétköznapi körülmények között üzemel, hamarabb következik be szövetszakadás egy ilyen régi gumin!"
/Lévay T. Erzsébet/
Balatonalmádi, 2019-06-12
"Az Iseki kistraktoromhoz szűrőkészletet rendeltem, mert az árukínálatban a szűrők egyenkén nem szerepelnek. Mellékletben megírtam, hogy az üzemanyag szűrőre nincs szükségem. A Kelegaro a nem kívánt szűrőt kivette a készletből és természetesen a küldemény árából is, így csak azt kaptam ésfizettem, amire szükségem volt. Köszönöm."
/Bencsik István/
Hosszúhetény, 2015-09-28


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán Kistraktorok
  4. -
  5. Aktuális használt japán kistraktoraink
  6. -
  7. Kubota WR460
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Kubota WR460 kombájn

Kubota WR460 kombájn (1)
Kubota WR460 kombájn (2)Kubota WR460 kombájn (3)Kubota WR460 kombájn (4)Kubota WR460 kombájn (5)Kubota WR460 kombájn (6)Kubota WR460 kombájn (7)Kubota WR460 kombájn (8)
Négykerék Hajtásbővebben >>
Irányváltóbővebben >>
Kormányszervóbővebben >>

Kubota WR460 tipusú kombájn. 60 LE-s, 4 hengeres, vízhűtéses, összkerék hajtással, 1x3 sebességfokozattal előre és 1x3 sebességfokozattal hátra.

Készleten
2 527 300 HUF
( 1 990 000 HUF + ÁFA)
Szeretnél garanciát, esetleg házhoz szállítást?
Kérj egy személyre szabott ajánlatot:
Ajánlatot kérek erre a traktorra
VAGY
Segítséget kérek traktor választáshoz


Motor adatok
Üzemóra1589
Hengerek Száma4 henger
VízhűtésIgen
ÜzemanyagDízel
Teljesítmény: 60 LE
Fordulatszám2700 f/p
Leszabályzási Fordulatszám2920 f/p
Hengerűrtartalom2434 ccm
Hajtáskör adatok
Négykerék HajtásIgen
Sebességfokozatok Előre3 (1x3) fokozatok
Sebességfokozatok Hátra3 (1x3) fokozatok
IrányváltóIgen
Oldalanként Fékezhető KerekekIgen
Méret adatok
Hossz455 cm
Szélesség188 cm
Magasság250 cm
Tömeg2915 kg
Nyomtáv Elől55 cm
Nyomtáv Hátul55 cm
Hidraulikarendszer adatok
Egyéb adatok
TalajmaróNem
Extrák
KormányszervóIgen
KormányszervóIgen
Megjegyzés:
Kubota WR460 használt japán parcellakombájn, gabonafélék betakarításához. A gumihevederes járószerkezet, a több fokozatú előtéthajtómű, a hidrosztatikus hajtás magas terepjáróképességet biztosít, akár felázott talajon is megbízhatóan használható. A felépítmény az alvázhoz képest hidraulikusan szintezhető, továbbá a vágóasztal a felépítményhez képest is hidraulikusan szintezhető. A vágóasztal, a felhordószerkezet láncai központi olajozó rendszerrel folyamatos kenést kapnak. A vágóasztal munkaszélessége 150 cm, klasszikus rostás és ventillátoros magtisztító rendszerrel rendelkezik. A cséplődobba a szár nagy része nem kerül be, ezáltal kevesebb szálas anyag kerül a tisztítórostára. A cséplés végén a szálasanyag a kombájn mögé hullik, de szükség szerint szecskázhatjuk is. A tárcsás szecskázó adapter fedelét felnyitva, a szálasanyag aprítás után hullik majd a talajra. A magtartály térfogata kb 700 liter, a magtartály csigás ürítőberendezéssel van ellátva, amely hidraulika segítségével mozgatható, de van lehetőség alsó kifolyású, kézi ürítésre is. A kombájn szervizelés előtt áll. Kubota WR460 used Japanese parcel harvester for harvesting cereals. The rubber belt running structure, the multi-stage gear unit, the hydrostatic drive ensure high cross-country ability, and can be used reliably even on wet ground. The superstructure can be hydraulically leveled in relation to the chassis, and the cutting table can also be hydraulically leveled in relation to the superstructure. The chains of the cutting table and the application device are continuously lubricated with a central oiling system. The working width of the cutting table is 150 cm, and it has a classic mesh and fan seed cleaning system. Most of the stem does not enter the threshing drum, thus less fibrous material is placed on the cleaning sieve. At the end of threshing, the fibrous material falls behind the combine, but it can also be chopped as needed. By opening the lid of the disk chopper adapter, the fibrous material will fall to the ground after shredding. The volume of the seed tank is about 700 liters, the seed tank is equipped with a screw discharge device, which can be moved with the help of hydraulics, but there is also the possibility of manual emptying with a bottom outlet.
Összehasonlítás
Time Elapsed: 0.054201s