Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Mivel most kezdtem bele a gépesített mezőgazdasági munkába, nem voltam járatos a szakkifejezések terén - ennek ellenére kollégáitól korrekt tájékoztatást kaptam. Az eszközök teljesen megfelelőek és jól használhatóak. A festékréteg a szállítás során néhol kicsit sérült. Összességében meg vagyok elégedve."
/Kiss Péter József/
Balatonfüred, 2016-05-30
"Bár mindenhonnan ilyen gyorsan szállítanának!"
/Orbán János/
Lakhegy, 2018-02-12
"Ez a második vásárlásom , nagyon megvagyok elégedve. Most újitok fel egy Shibaura S700-as mort mely édesapám gépe. Azért is kellett a hengerfejtömités. Kérnék egy szívességet.Milyen szelephézagot kell állítani aszívó és a kipufogó oldalon? Üdvözlettel : Dóka Tamás."
/Dóka Tamás/
Alsóújlak, 2019-05-21


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Irányváltó

Autót használó, de traktorral munkát még nem végzettek számára az irányváltó fogalma idegen lehet.
 

Az autók sebességváltó karjával jellemzően 5-6 sebességfokozat kapcsolható előre, és 1 fokozat hátramenetbe, ugyanazzal a karral. Az irányváltóval nem rendelkező traktorokon az autókhoz hasonló váltóséma van.
 

Az irányváltós traktorok váltókarján azonban nincs hátrameneti fokozat. Ezeknél a gépeknél egy általában jól kézre eső helyre szerelt külön karral lehet eldönteni, hogy a váltókarral már kiválasztott fokozat előre, vagy hátrafelé mozgassa a traktort.

 

 

 

Time Elapsed: 0.053073s