facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Későn indúltam a vásárlásnak ez igaz,de sokallom az idő átfutást a vizsga és arenszám érkezésig4"
/Tályai Márton/
Hajdúböszörmény, 2016-03-16
"Azt kaptam amit vártam, egy gardán tengely szerintem azért járna a termékhez . Ez persze csak a személyes véleményem . Munkára fogva a gép azt a teljesítményt nyújtja ami a paraméterek alapján elvárható. A kérdés a szerkezet strapa bírása azt meg az idő eldönti."
/Igal Város Önkormányzata/
Igal, 2012-11-09
"Az Oldi önkormányzat ami óta kertészeti tevékenységgel foglalkozik a kelet Agró-tól vásárolja a kisgépeket. A Kelet Agró-val több éves jó kapcsolat alakult ki ami annak köszönhető, hogy minden alkalommal jó áron megbízható minőségű, pontos szállítási határidővel tudunk gépeket vásárolni. A gépek meghibásodása esetén a lehető legrövidebb határidővel az alkatrészek leszállításra kerültek, ami lehetővé tette, az aktuális munkák folyamatos elvégzését. A kiszolgálás udvarias, és a munkatársak nagy profizmussal végzik munkájukat."
/Old Község Önkormányzata/
Old, 2015-05-27


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Irányváltó

Autót használó, de traktorral munkát még nem végzettek számára az irányváltó fogalma idegen lehet.
 

Az autók sebességváltó karjával jellemzően 5-6 sebességfokozat kapcsolható előre, és 1 fokozat hátramenetbe, ugyanazzal a karral. Az irányváltóval nem rendelkező traktorokon az autókhoz hasonló váltóséma van.
 

Az irányváltós traktorok váltókarján azonban nincs hátrameneti fokozat. Ezeknél a gépeknél egy általában jól kézre eső helyre szerelt külön karral lehet eldönteni, hogy a váltókarral már kiválasztott fokozat előre, vagy hátrafelé mozgassa a traktort.

 

 

 

Time Elapsed: 0.046767s