facebook
Munkagépek kimondottan kistraktorokhoz fejlesztve, 1 év garanciával!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Tisztelt Uram! A megrendelt gépet sikerült összeszerelni, de kipróbálni még nem. Hiányoljuk a gép kezelési útmutatóját. Kollégájuk azonban telefonon kérdéseimre kielégítő válaszokat adott. Véleményem szerint a gép ár-érték arányát növelné, ha a géphez kezelési útmutató is járna. Egy elégedett vásárlójuk: Németh Márton"
/Németh Márton/
Tömörd, 2014-03-12
"Sajnos rendeltem csapágyat amit hirdetnek az oldalon de közölték ezt a terméket nem tudják biztosítani mert nincs és nem lesz.Csak az zavar ha nincs a termék és nem kapható akkor miért hirdetik.szerintem ezeket a termékeket vagy más formában vagy nem is kellene hirdetni.A többi dolog tökéletesen működik köszönöm."
/Hári Tamás/
Harkány, 2014-10-27
"Nagyon örülök annak, hogy rendelés előtt meg is lehet beszélni, amit szeretnék rendelni. Egy kicsit zavaró, hogy újítják az oldalt, de azért el lehet igazodni.Nagyon jó, hogy már másnap itt volt a termék. Az összes kapát lefogjuk cserélni, most tavasszal lesz a próba, majd később tudok róla véleményt írni. Szerintem jók lesznek."
/Mika Imréné/
Kéthely, 2019-02-18


  1. Főoldal
  2. -
  3. Munkagépek
  4. -
  5. Tolólapok
  6. - Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force

Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (1)
Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (2)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (3)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (4)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (5)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (6)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (7)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (8)Tolólap 200cm-es, rakodógéphez, homlokrakodóhoz, hidraulikus elforgatással, Komondor STLRH-200/Force (9)

431 800 HUF (340 000 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg NINCS készleten!
200 cm szélességű tolólap rakodógéphez, homlokrakodóhoz. A tolólapot megrendelésre gyártjuk, melyhez a csatlakozó méretek megadása szükséges. A gyártási idő 2 hét. A rakodógéphez a gémen elhelyezett kanálrögzítők segítségével, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható. A beépített hidraulikus munkahenger segítségével a tolólap állása ( hossztengelyre merőleges, jobbra- balra fokozatmentesen elfordítva) a vezetőülésből állítható. A munkahenger működtethető egy vagy kétirányban is nyomás alatt működő hidraulika vezérléssel. Az egyirányban vezérelt rendszernél a visszafordítást húzórugó végzi. A tolólap gumi vágóéllel van szerelve. A rugós feszítés megvédi a tolólapot és a munkagépet az esetleges akadályba ütközés (pl: kiálló aknafedél, járdaszegély, stb) által okozott mechanikai sérülésektől.

12 hónap garanciával!

Time Elapsed: 0.055135s