facebook
Munkagépek kimondottan kistraktorokhoz fejlesztve, 1 év garanciával!
Vásárlói vélemények
"Sajnos rendeltem csapágyat amit hirdetnek az oldalon de közölték ezt a terméket nem tudják biztosítani mert nincs és nem lesz.Csak az zavar ha nincs a termék és nem kapható akkor miért hirdetik.szerintem ezeket a termékeket vagy más formában vagy nem is kellene hirdetni.A többi dolog tökéletesen működik köszönöm."
/Hári Tamás/
Harkány, 2014-10-27
"Az Önök cégének szakembereinek segítségét kértem a traktor és tartozékainak beszerzéséhez !Az ajánlott termékek jól beváltak,az önkormányzat jó hasznát veszi a gépeknek.A kért segítséget és szakmai véleményeket azóta is megkapjuk.Remélem a további közös munkánk is eredményes lesz"
/Zsarolyán Község Önkormányzata/
Zsarolyán, 2014-11-20
"Semmi negatívumot nem tudok mondani.Többször vásároltam már a cégtől személyesen,de most nem tudtam megoldani ezért futáron keresztül történt ami meglepően gyors volt."
/Gellért Ferenc/
Mikepércs, 2016-10-21


  1. Főoldal
  2. -
  3. Munkagépek
  4. -
  5. Fűkaszák
  6. - Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt

Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (1)
Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (2)Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (3)Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (4)Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (5)Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (6)Fűkasza 210cm-es, diszkes, Gribaldi and Salvia Rotor 5, használt (7)
1 649 730 HUF (1 299 000 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg van készleten!
Gribaldi and Salvia Rotor 5 típusú, olasz gyártmányú diszkes fűkasza, nagy területen termesztett szálas takarmány rendre vágásának eszköze. A fűkasza az úgynevezett széles rendkészítés eszköze. Ez a vágási mód széles, nem tömött rendet készít, ezáltal a szálastakarmány gyorsabban szárad, hamarabb bálázható. A munkaszélessége 210 cm. Teljesítmény igénye minimmum 60 LE. Függesztő rendszere a Cat2 szabványnak felel meg. A meghajtása 540 fordulat/perces TLT fordulatszámot igényel. A vágóasztal 5 db rotorral rendelkezik, rotoronként 2 db lengőkéssel szerelve. A hajtáslánc felépítése: szabadonfutóval ellátott ékszíjhajtómű 3 db ékszíjjal, fogaskerekes főhajtómű és fogaskerék áttétel a rotorok meghajtására. A vágóasztal szállítási helyzet és a munkahelyzet közötti mozgatása hidraulika munkahengerrel történik. A vágóasztal rugózott talajkövető függesztése, rugós biztonsági elemmel (ütközés védelemmel) ellátva. A fűkasza használt, szervizelt állapotú, használatra kész. Az ékszíjak jó állapotúak, a rotorok csapágyai újak, a pengék újak, a hajtóművekben az olajak cseréje megtörtént, teljes festés elvégezve, a védőponyva használt, de jó állapotú.
Megvásárolom a webáruházban

Time Elapsed: 0.047186s