facebook
Munkagépek kimondottan kistraktorokhoz fejlesztve, 1 év garanciával!
Vásárlói vélemények
"A véleményem 1+1 részben. Aktuális vásárlás 80% elégedettség +20% fájdalom, kicsit magas az ár. (de nem kérdeztem meg, mert a vásárlás fontos volt) azaz mondhatni tökéletes kiszolgálást, együttműködést hoztunk össze! Van egy régi elmaradásunk egy előző vásárlás "Janmar traktor melegedése" én ígértem felszállítom önökhöz, ez azonban még nem jött össze, oka; nem járunk önök irányába, illetve a (melegedés jelensége) nem általánosítható, azaz nincs magyarázat az okra. előfordul ok és ok-nélkül is a tünet. (lehet valami dugulás okozza, kitaláltuk a helyi orvoslást, de az nem-megnyugtató, indok nélkül ismételten melegszik, vagy terhelésre sem melegszik) Vagyis vigyázunk az állapotra, és keressük a tünetet, /nem használjuk rendszeresen/. **** "vélemény a vásárolt termékről" kiegészítés mármint a komplett rakodógépre vonatkozóan, az árának megfelelő a minősége, sok pici baja van, de a napi működtetéshez nem kell szakszerviz, egyenlőre. üdvözlettel: Buknicz János üv."
/Bont-Ás Bt./
Szeged, 2019-01-15
"A cég korrektan szállít . Két eszközt is vásároltam tőlük a megbeszélt időre itt volt nálam. Hozzáteszem akkor volt mikor itt a nyugati végen sok járhatatlan út is volt"
/Horváth Ervin/
Sajtoskál, 2013-02-04
"Minden a megbeszélés alapján történt a szállítás is Ez uton is KÖSZÖNÖM!!"
/Moharos Géza/
Szentlőrinc, 2016-12-19


  1. Főoldal
  2. -
  3. Munkagépek
  4. -
  5. Ekék
  6. - Altalaj lazító Sugano MPS2, használt
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Altalaj lazító Sugano MPS2, használt

Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (1)
Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (2)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (3)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (4)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (5)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (6)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (7)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (8)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (9)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (10)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (11)Altalaj lazító Sugano MPS2, használt (12)
190 500 HUF (150 000 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg van készleten!
Használt, 2 késes altalajlazító. Kiválóan alkalmas a letömörödött altalaj fellazítására, így a víz könnyebben szivárog a mélyebb rétegekbe használata után. Minimális gépigénye 35-40 LE.
Megvásárolom a webáruházban

Time Elapsed: 0.037063s