facebook
Munkagépek kimondottan kistraktorokhoz fejlesztve, 1 év garanciával!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Reszemröl nehez szules volt a kistraktor vasarlas ,többször nekifutottam mig vegul elerkezezett az idö hogy legyen egy jo es szep trakim Az ingyenes ajanlasotokban leirtak jok szinte mindenbem eligazit a vasarlas elött Körbrneztem a piacon arakat minöseget szolgaltatassznvonalat összehasonlitva a Kelet Agronal kötöttem ki Legkorektebb vasarlasra itt lattam remenyt Mint minden vasarlot engem is zavart az uzemora allasanak valosaga Sajnos Magyarorszagon megszoktuk a csalasokat szinte mindig aligvan kivetel Egy allo motor allapotat legjobban jelzi a motorolaj tisztasaga a nivopalcan az enyemben parora lehet az olajcsere utan es sok uj szgk motor elszegyelne magat az oljtisztasagat összehasonlitva , teny hogy nagyon tiszta az olaj ez azt mutatja hogy szinte nincs atfujas es az elözötulaj pontosan cserelte az olajat es az olajszuröt , valamint a legszuröt A legszurönek az elkoszolodasa a karterböl valo visszaszivast is minimalisra csökkenti mivel a szivott levegö szinte ellenallas nelkul bejut a hengerbe Pontosan ugy van ahogy az ajanlas irja hogy a japan tulajdonos minden elöirast betart a szervizzel kapcsolatban is es a megfelelö idöben elvegzi - elvegezteti az olajcsereket ezert döntöttem hogy csak kereskedesböl es frissen behozott gepet veszek Lattam több jonak tunö traktort kedvezöbb aron de nem vagyok meggyözödve hogy monden szerviz es olaj valamint szuröcsere idöben törtent igy elfelejtettem ezt a lehetöseget Termeszetesen a traki tanulmanyozasa es ellenörzese volt az elsö dolgom "
/Katona Gábor/
Vác, 2014-08-14
"Vásároltunk már többször (japán traktorok, szűrőkészletek, kiegészítők), minden esetben gyors és korrekt kiszolgálásban volt részünk. A kapcsolattartó is segítőkész, mindig tudott segíteni."
/Juharfa Deko Kft./
Győrszemere, 2019-02-08
"Tisztelt Cím! Egy kis traktort vásároltam Önöktől, a vásárlásnál egy kis fenntartásom volt, ugyanis úgy rendeltem meg a gépet, hogy csak fotóról láttam.A megrendelésemet az egyik kollégám referenciája alapján mertem megtenni.A gépet rendben leszállították, igazából még nem tudtam munka közben kipróbálni.Ami részemről egy kis tüske, kiérkezés után láttam, hogy az egyik irányjelző hiányos/igazán az összeg nem jelentős/.telefonon beszéltem a kapcsolat tartóval Ő korrektül közölte,nincs és nem is kapható ilyen lámpa. Örömömre az interneten az első átunna nézésemre találtam hozzá pótlást. Összességében eddig elégedett vagyok Önökkel."
/Sóbujtó Antal/
Kunszentmiklós, 2019-03-14


 1. Főoldal
 2. -
 3. Munkagépek
 4. -
 5. Palántázók, ültetők, vetőgépek
 6. - Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR!
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR!

Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (1)
Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (2)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (3)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (4)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (5)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (6)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (7)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (8)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (9)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (10)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (11)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (12)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (13)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (14)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (15)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (16)Vetőgép, 3 soros, átlátszó magtartállyal (kistraktorhoz) AKCIÓS ÁR! (17)
412 750 HUF (325 000 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg van készleten!
A 3 soros függesztett vetőgép kukorica és napraforgó szemenkénti vetésére alkalmas. A soronkénti vető kocsik meghajtásukat saját mankókerekükről kapják. A vetéssel egyszerre műtrágya kijuttatására is van lehetőség. A műtrágyaszóró tartály térfogata kb 250 liter, a kijuttatott mennyiség szabályozható. A vetés tőtávolsága 65mm-420mm között állítható. A sortávolság 500 és 640 mm között állítható. A tőtávolság 2x8, azaz 16 különböző méretre állítható. Ez egy 8 fokozatú fogaskerék kapcsoló szekrény és egy 2 fokozatú lánchajtás segítségével valósul meg. A szemenkénti vetés kukoricánál és nagyszemű napraforgónál biztosított. A gép csak egy típusú vetőtárcsával rendelkezik. A gépnek nem tartozéka a nyomjelző. A vetőgép méretei 150x170x125cm, tömege 240kg. Akár 16 lóerő teljesítményű géppel is jól használható. Szállítási költség: Egyedi ajánlat alapján. Jelenleg piros színben érhető el.

Tisztelt Ügyfelünk!

A COVID-19 vírusfertőzés miatt kialakult vészhelyzet miatt az alábbi tájékoztatást tesszük:
 • - Az üzletben maximálisan figyelünk a higéniára, betartjuk az Egészségügyi Minisztérium és a WHO ajánlásait
 • - Munkatársaink védőkesztyűben dolgoznak, figyelünk a megfelelő távolságtartásra
 • - Kézfertőtlenítő adagolókat helyezünk ki az eladótérben és a szükséges helyiségekben
 • - Az áruellátásunk eddig akadálymentes, kiszámítható
 • - Az áruszálítást végző cégek a szokásos rend szerint szállítják házhoz Magyarország területén a megrendeléseket
 • - Az üzletünk nyitvatartása jelenlegi szabályozás szerint: hétfő - péntek 8:00 - 15:00

Kérjük, ha teheti, a webáruházainkban vásárolja meg termékeinket és az online fizetési lehetőséget válassza.

Köszönettel,
a Kelet-Agro Kft csapata
Time Elapsed: 0.035731s