facebook
Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!
Hinomoto Traktorok Magyarország - hinomototraktor.hu

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Minden rendben volt."
/Károssy András/
Kecskemét, 2015-02-24
"Kedves Tamás László! Ha jól emlékszem már ez a negyedik vásárlásunk. Most viszont vannak kétségeim. A mi traktorunk a Kínai Foton Europard FT 245. Földmaró vásárlás ügyében kerestem meg az Ön cégét. a baj ott kezdődött. hogy a hátsó kerekek 1400 mm -re vannak egymástól (külső méret). Egy erősített kivitelt kértem s olyaz ami szélesebb 1400 mm - től. Van is, de nem nagyon voltak biztosak abban, hogy elbírja a gép. Mindenesetre mi átutaltuk az összeget. Nos nem egy nagy probléma, a nem tökéletes illetve biztos tájékoztatás, de nem tudom mit csinálunk, ha nem bírja el a gép. Mi nagyon kicsi falu vagyunk (9 fő) és nincs más traktorunk amivel esetleg működtetnénk. Viszont rövidebb nem megfelelő mivel az egyik hátsókerék mindig letaposná a felmarózott talajt. Talán kellene olyan marókat gyártani ami oldalra kitolható vagy aszimmetrikus és így rövidebb is alkalmas lenne kisebb teljesítményű gépekhez. Remélem hamarosan meg is érkezik a talajmaró. Tisztelettel Kelemen József "
/Debréte Község Önkormányzata/
Debréte, 2014-03-10
"A tájékoztatással és a kiszolgálással is meg voltam elégedve."
/Török Endre/
Porcsalma, 2014-10-15


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán Kistraktorok
  4. -
  5. Japán Kistraktor Elektromos Rendszer Elemei
  6. - Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú

Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú (1)
Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú (2)Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú (3)Kapcsoló, 2 állású, 3 lábú, téglalap formájú (4)
253 HUF (199 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg van készleten!
2 állású, 3 lábas kapcsoló traktorokhoz. A kapcsoló külmérete 32 mm x 16 mm. A besüllyesztéshez 28 mm x 13 mm téglalap keresztmetszet szükséges. Használható erősáramú hálózatokban is. Ekkor bekapcsolt státuszban világít a kapcsoló.
Megvásárolom a webáruházban
Time Elapsed: 0.043187s