facebook
Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!
Hinomoto Traktorok Magyarország - hinomototraktor.hu

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Korrekt gyors ügyintézés,és csomagküldés."
/Szlama György/
Tatárszentgyörgy, 2016-03-28
"Kedves Laci Minden rendben volt , az termeszetes hogy porlasztocsucsot nem tudnak adni a kod hianyaban , ugyanaz vonatkozik az izzitogyertyara is Udv Gabor "
/Katona Gábor/
Vác, 2015-08-05
"Kedves Tamás László! Mindennel meg voltam elégedve. A cégük teljesen korrekt. Ha a jövőben még mezőgazdasági gépet vásárolok biztos, hogy Önöket fogom keresni. Az ismerőseimnek is fogom ajánlani, mert szerintem Önök megbízható cég. Tisztelettel; Kozma László"
/Kozma László/
Debrecen, 2015-02-16


 1. Főoldal
 2. -
 3. Japán Kistraktorok
 4. -
 5. Japán Kistraktor Elektromos Rendszer Elemei
 6. - Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON!
Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON!

Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (1)
Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (2)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (3)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (4)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (5)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (6)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (7)Gyújtáskapcsoló unvierzális, 5 db-os csomag, SZUPER ÁRON! (8)
12 490 HUF (9 835 HUF + ÁFA)
Állapot:
Jelenleg NINCS készleten!
Japán kistraktorok gyári gyújtáskapcsolójának helyettesítésére használható. A kapcsoló 4 fokozatban kapcsol. Első az alap állás, OFF. Második állásban áram alá helyezi a traktort, ON. Harmadik állásban (a gyújtáskulcsot tovább fordítva és tartva), az izzítás vezérelhető, HEAT. A negyedik állásban (a gyújtáskulcsjobbra ütközésig fordítva és tartva) az indítómotor vezérelhető, START. A kivezetései 1-4 ig számozva. Bekötése: 1 kivezetés (30 láb) "+"az akkumulátortól. 2. kivezetés (15 láb) áram a műszerfalra. 3. kivezetés (19 láb) az izzítás vezérlése. 4. kivezetés (50a láb) az indítómotor vezérlése. Az ár 5 darabra értendő. Így a darabár 1.967 Ft+Áfa.
Megvásárolom a webáruházban
Time Elapsed: 0.046975s