facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Üdvözlöm, Mint az előző vásárlásnál most is rugalmasak és gyorsak voltak. Maximálisan meg vagyok elégedve, Üdvözlettel.: B Krisztián"
/Bóvári Krisztián/
Dombóvár, 2013-03-22
"Tisztelt Tamás László úr! Köszönettel vettem érdeklődését az alábbiakban véleményemet már nyilvánítottam. Mindennel meg voltam elégedve talán csak az árakat találtam kissé húzósnak. A megrendeléssel akadt némi problémám a regisztráció után, illetve a visszaigazolás után nem sikerült megrendelni az alkatrészt, láttam, hogy van készleten de valamiért nem fértem hozzá,de ez is megoldódott, telefonon felhívtam az ön kollégáját és készségesen segített, másnap délelőtt megkaptam a kért alkatrészt. Vélhetőleg nem utoljára rendeltem önöktől alkatrészt, mert amit használnak az kopik. Egy tiszteletteljes kéréssel fordulok önökhöz amennyiben, ha problémák közepette el akadnánk esetleg kaphatnék-e? apró szakmai segítséget, ugyanis javítási technológiával nem rendelkezem és néha azért akadnak gondok, első gondom, a hydraulika szűrőt nem találom meg a KUBOTA B7000 gépen. Amennyiben lehetőség nyílik a fentikben leírtakra, kérem tisztelettel segítségét. Mégegyszer megköszönve az eddigi segíségüket. "
/Ádám János/
Kecskemét-Hetényegyháza, 2015-02-02
"Nagyon készségesen segítettek a vásárlásnál, tanácsot adtak és nem próbálták ránk erőltetni a termékeiket. A megbeszélt határidőre ki is szállították a megvásárolt munkagépet. Elégedett vagyok a cégükkel."
/Bácsalmási Önkormányzati Közszolgáltatási Közhasznú Nonprofit Kft./
Bácsalmás, 2011-06-07


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Power Shift

A powershift váltóval szerelt traktorok szinte az erőátvitel megszakítása nélkül képesek lépkedni a sebességfokozatok között. Ez komoly kényelmi és teljesítménybeli előny pl. szárzúzóval való munkavégzésnél, amikor úgy tudunk lassítani a traktorral akadós terepen, odafigyelést igénylő manővernél, hogy a traktor kardánkihajtását közben nem állítjuk meg, mint ahogy akkor sem, amikor újra gyorsítani szeretnénk a manőver befejezése után.

 

Erős emelkedőn terhelt pótkocsival való elindulásnál is könnyen belátható az előny. Ha a normál váltós traktor nem bírna elindulni a megfelelő menetsebességet biztosító fokozatban, akkor nincs mit tenni, a domb végéig maradna az elinduláshoz megfelelő fokozat. Váltásra nincs idő, mert a váltás ideje alatt az emelkedő miatt megállna a traktor és lehetne előről kezdni. A powershiftessel ilyen gond nincs. Elindulunk rövid fokozatban, és sorba kapcsolgatjuk a többit az erőátvitel megszakadása nélkül. Csupán hátrahúzzuk a váltókart, (vagy némelyik típusnál megnyomjuk a karon lévő gombot,) és már lassít is a traktor. Aztán előretoljuk a kart, (vagy megnyomjuk a rajta lévő másik gombot,) és máris a normál, gyorsabb tempóval haladunk.

 

Nem kell félni az extra meghibásodástól, az elmúlt 11 év és 2000 darab eladott traktor tapasztalata azt mutatja, hogy a powershift váltó semmivel sem hibásodik meg gyorsabban mint egy hagyományos váltó. Szervízigénye sem magasabb, nem kell gyakrabban olajat cserélni.

Time Elapsed: 0.045964s