facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Visszatérő vevőjük vagyok és mindig meg voltam elégedve. A rendelt alkatrész rendben volt és a kézbesítés is gyorsan megtörtént."
/Gellért Ferenc/
Bogács, 2019-08-10
"Egy fűkaszához-amit nem Önöktől vásároltam- telefonon rendeltem Önöktől lengőkést. Máshol nem is volt kapható. Másnapra futárszolgálattal rendben megérkezett a kért árú. A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve. Üdvözlettel: B. Imre"
/Bukta Imre/
Mezőszemere, 2016-07-07
"A MEGRENDELT ÁRUVAL MAXIMÁLISAN MEG VAGYOK ELÉGEDVE.AZ ELSŐ DOLGOM VOLT HOGY KIPRÓBÁLJAM, A KIS KETTES EKÉT.ELSŐRE SIKERÜLT IS BEÁLLÍTANI SZÉPEN SZÁNT ,JÓL FORDÍT ÉS AMI A LÉNYEG A MÉLYSÉG IS JÓ.UTÓLAG IS KÖSZÖNÖM.ÜDV LAJOS"
/Kakuszi Lajos/
Gödreszentmárton, 2016-08-15


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Kormányszervó

A szervókormány egy hasznos, személyautóknál már biztosan megismert funkció. A motor által meghajtott hidraulikaszivattyú segít könnyíteni a kormánykerék forgatásához szükséges erőn. Nagyobb traktorokon, 20 lóerő felett szinte természetes extra, a kisebbeknél azonban ritkán fordul elő. Fontos hozzátenni, hogy a japán gyártók tudatosan nem látták el a kisebb traktorokat kormányszervóval. A szervó működtetétésének is van energiaigénye, melyet a motortól vesz el, emellett pedig a kis gépek kormánya szervó nélkül is könnyedén működtethető.

 

VIDEÓ A SZERVÓKORMÁNYRÓL

Time Elapsed: 0.049812s