facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Vásárlói vélemények
"Teljesen korrekt,segítőkész kiszolgálásban volt részem.A szállítás is gyorsan történt. köszönöm Szendrői Mihály"
/Szendrői Mihály/
Gyomaendrőd-Gyoma, 2018-01-25
"Pontos, korrekt ügyvitel, alapvetően segítőkészséggel viszonyultak eddigi a vásárlásaimhoz és az információpontosításhoz. MPL végül is szerencsés időben szállított, de adott esetben a egy folyamatban lévő szállítás időpontjának módosítására lehetőség nincs. Köszönöm eddigi segítségüket. Üdvözlettel: B.J. "
/Beller József/
Béb, 2016-11-26
"Annak ellenére, hogy aránylag közel lakóhelyemhez van mezőgazdasági eszközöket gyártó, forgalmazó cég, már több terméket is Önöktől vásároltam (talajmaró, eke, kardántengely kis traktorhoz) teljes megelégedéssel. Csak ajánlani tudom az Önök cégét. További, hasonlóan jó munkát kívánok: Pulai László"
/Pulai László/
Felsőmarác, 2017-12-05


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Gyorsfordító

Egy nagyon hasznos funkció, mely szűk helyeken való manőverezéskor könnyíti meg a kezelő dolgát. Csak összkerékhajtású traktoroknál találkozhatunk vele, a hajtó első hídra van hatással. Bekapcsolt összkerékhajtás mellett lehet aktiválni a funkciót, mely segítségével forduláskor, bizonyos kormányszög felett az első híd automatikusan áttételt vált, gyorsabbá válik. Így kisebb fordulási kör érhető el. Több traktortípuson ilyenkor automatikusan még a hátsó, ívbelső kereket is fékezi a rendszer, tovább szűkítve a fordulási kört. Fontos, hogy szilárd burkolaton ne használjuk  a funkciót (és az összkerékhajtást sem), mert a gumik betonon, aszfalton nagyon gyorsan elkopnak, illetve fölösleges terhelés alatt van az erőátvitel.

 

VIDEÓ A GYORSFORDÍTÓ FUNKCIÓRÓL

Time Elapsed: 0.034598s