facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Köszönöm az érdeklődésüket, minden rendben ment."
/Valyó Milán/
Diósjenő, 2017-08-21
"Kedves Tamás László! Mindennel meg voltam elégedve. A cégük teljesen korrekt. Ha a jövőben még mezőgazdasági gépet vásárolok biztos, hogy Önöket fogom keresni. Az ismerőseimnek is fogom ajánlani, mert szerintem Önök megbízható cég. Tisztelettel; Kozma László"
/Kozma László/
Debrecen, 2015-02-16
"Egy fűkaszához-amit nem Önöktől vásároltam- telefonon rendeltem Önöktől lengőkést. Máshol nem is volt kapható. Másnapra futárszolgálattal rendben megérkezett a kért árú. A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve. Üdvözlettel: B. Imre"
/Bukta Imre/
Mezőszemere, 2016-07-07


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Gyorsfordító

Egy nagyon hasznos funkció, mely szűk helyeken való manőverezéskor könnyíti meg a kezelő dolgát. Csak összkerékhajtású traktoroknál találkozhatunk vele, a hajtó első hídra van hatással. Bekapcsolt összkerékhajtás mellett lehet aktiválni a funkciót, mely segítségével forduláskor, bizonyos kormányszög felett az első híd automatikusan áttételt vált, gyorsabbá válik. Így kisebb fordulási kör érhető el. Több traktortípuson ilyenkor automatikusan még a hátsó, ívbelső kereket is fékezi a rendszer, tovább szűkítve a fordulási kört. Fontos, hogy szilárd burkolaton ne használjuk  a funkciót (és az összkerékhajtást sem), mert a gumik betonon, aszfalton nagyon gyorsan elkopnak, illetve fölösleges terhelés alatt van az erőátvitel.

 

VIDEÓ A GYORSFORDÍTÓ FUNKCIÓRÓL

Time Elapsed: 0.045635s