facebook
Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Köszönet a korrekt gyors kiszolgálásért! Nagyon megbízható cég!"
/Cseledi László/
Várvölgy, 2019-06-18
"Nagyon meg vagyok elégedve a kiszolgálással. Ajánlom önöket másoknak is. Teljesen korrekt volt minden, a jövőben is szeretnék vásárolni önöknél. Tisztelettel:Törő László"
/Törő László/
Kisgyalán, 2011-10-24
"Köszönöm a lehetőséget hogy véleményt mondhatok. A szerkezet jól működik az elvárásaimnak megfelelően, egy apró hibát észleltem, a hajtóműből kijövő tengej ékszíj felőli végén szivárog az olaj, de egyébként minden rendben. Köszönettel!"
/Nagy Antal Ev./
Erdőkövesd, 2011-06-06


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Gyorsfordító

Egy nagyon hasznos funkció, mely szűk helyeken való manőverezéskor könnyíti meg a kezelő dolgát. Csak összkerékhajtású traktoroknál találkozhatunk vele, a hajtó első hídra van hatással. Bekapcsolt összkerékhajtás mellett lehet aktiválni a funkciót, mely segítségével forduláskor, bizonyos kormányszög felett az első híd automatikusan áttételt vált, gyorsabbá válik. Így kisebb fordulási kör érhető el. Több traktortípuson ilyenkor automatikusan még a hátsó, ívbelső kereket is fékezi a rendszer, tovább szűkítve a fordulási kört. Fontos, hogy szilárd burkolaton ne használjuk  a funkciót (és az összkerékhajtást sem), mert a gumik betonon, aszfalton nagyon gyorsan elkopnak, illetve fölösleges terhelés alatt van az erőátvitel.

 

VIDEÓ A GYORSFORDÍTÓ FUNKCIÓRÓL

Time Elapsed: 0.051992s