Több mint 20.000 féle mezőgazdasági gépalkatrész kistermelőknek, házhozszállítva akár 1 éjszaka alatt!
Force rakodó - forcerakodo.hu

Vásárlói vélemények
"Köszönet a gyors intézkedésért az árút megkaptuk minden rendben volt. Külön Köszönet Zsákai Úrnak a több éves korrekt együtt működésért. Bihi Miklós"
/Vizsoly Községi Önkormányzat/
Vizsoly, 2018-06-06
"A termékek felől érdeklődve,Önök teljes mértékig tájékoztatást adtak azok tulajdonságairól,a hozzá kapcsolható termékekről!Mivel nem tudtam személyesen a gépet megtekinteni-ez is bizonyítja az Önök megbízhatóságát-egy videót is rendelkezésemre bocsátottak,amely alapján is tájékoztatást kaptam a gép állapotáról.A segítő szándék maximálisan kivejezésre jutott.A terméket pontosan, épen leszállították!Köszönet, munkájukhoz további sok sikert kívánok,remélem esetleges problémák megoldásában is segítséget fogok kapni Önöktől!?"
/Bánki Tibor/
Kánya, 2018-01-11
"Minden a legnagyobb rendben történt.Köszönöm a kiváló kiszolgálást.Tisztelettel Kakuszi Lajos"
/Kakuszi Lajos/
Gödreszentmárton, 2019-03-15


  1. Főoldal
  2. -
  3. Japán kistraktor extra: Gyorsfordító

Egy nagyon hasznos funkció, mely szűk helyeken való manőverezéskor könnyíti meg a kezelő dolgát. Csak összkerékhajtású traktoroknál találkozhatunk vele, a hajtó első hídra van hatással. Bekapcsolt összkerékhajtás mellett lehet aktiválni a funkciót, mely segítségével forduláskor, bizonyos kormányszög felett az első híd automatikusan áttételt vált, gyorsabbá válik. Így kisebb fordulási kör érhető el. Több traktortípuson ilyenkor automatikusan még a hátsó, ívbelső kereket is fékezi a rendszer, tovább szűkítve a fordulási kört. Fontos, hogy szilárd burkolaton ne használjuk  a funkciót (és az összkerékhajtást sem), mert a gumik betonon, aszfalton nagyon gyorsan elkopnak, illetve fölösleges terhelés alatt van az erőátvitel.

 

VIDEÓ A GYORSFORDÍTÓ FUNKCIÓRÓL

Time Elapsed: 0.056505s