Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Tavaly nyáron vettem Önöktől egy Iseki TU-145F-es kistraktort, fűnyírót és egy ekét, méghozzá úgy, hogy csak a képen láttam, a többi megbeszélés alapján történt. Nagyon jó állapotú kevés üzemórás kistraktor lett, nagyon kellemesen csalódtam és mindenki csodálta. A méretei alapján szőlőben, kiskertben a legtökéletesebb. A rendszeres szervízmunkákat elvégeztem, azóta is tökéletesen üzemel, mindenre használom, amire egy falusi háznál lehet. A fűnyírót most teszteltük kukorica szárzúzásra, egyesek szerint jobb, mint a nagy gépek munkája! A gép vásárlásakor és azóta is az érdeklődések alkalmával jóindulatú, segítőkész hozzáállást tapasztaltam, a rendelések is pontosan megérkeztek, csak így tovább! Sok sikert! "
/Góczán Károly/
Hosszúpereszteg, 2012-10-31
"Minden gyorsan, és pontosan zajlott. A kapott izzítógyertyák hibátlanok. Köszönöm!"
/Ujlaki Gábor/
Pilis, 2014-11-11
"Második alkalommal vásároltunk Önöktől kistraktort, az elsővel maximálisan meg voltunk, vagyunk elégedve, ezzel még csak ismerkedünk, de bizonyára ebben sem fogunk csalódni. Az ügyfélkapcsolat a lehetőségekhez képest kifogástalan volt, bár szegény eladó kollégának egyszerre három vevőhöz kellett szétszakadnia, de rugalmasan kezelte a helyzetet. Az ajándékba küldött kalapot és pálcikákat külön köszönjük! Valószínűleg a közeljövőben fogunk Önöktől rendelni egy négysoros kultivátort, és egy másik dinamót a traktorhoz, de ezekre még gyűjtenünk kell. Ha aktuális lesz a vásárlás, telefonon ismét felvesszük a kapcsolatot a kollégával.További sok sikert kívánunk a működésükhöz. Egy elégedett vásárló."
/Krizsán Mátyás/
Gyula, 2014-10-03


Japán kistraktorok MOST 10-20% ÁRENGEDMÉNNYEL?

 

Szükségünk van egy kis pénzre, ezért traktorainkat néhány napig 10-20% engedménnyel kínáljuk. A kiírt árakból jön le a kedvezmény.

Nézze meg kínálatunkat és válasszon:  kattintson ide!

 

Time Elapsed: 0.033378s