Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Nem is a kiszolgálással volt a gond, hanem a fogadtatással, ahogy beléptem az irodába olyan "kripta" hangulat volt, és ezt már nem először tapasztalom, amikor egy vevő belép akkor kicsit aktívabban kellene vele foglalkozni, miben segíthetünk, meg ilyenek. Ne legyen olyan érzésem mintha hivatalba lennék, ahol hivatalnokok ülnek a vevővel szemben. Mikor 2009-ben a traktort vettem jobban kiszolgáltak, jó benyomást tett a cég, azóta vettem már burgonyavetőt, kombinátort, műtrágyaszórót, akkor is az iroda nekem elég fagyos hangulatú volt. Az pedig még jobb lenne, hogy ha a webshopban rendelek és érte megyek, legalább legyen már előre elkészítve, ne akkor kelljen összeválogatni. Tök mindegy, hogy az ügyfél másnap vagy egy hét múlva megy érte, minimum az lenne, hogy ha elmondja az ügyfél a nevét és hogy rendelt, tegyenek már úgy legalább hogy tudnak róla, és annyi még beleférne hogy: köszönjük rendelését foglaljon helyet egy pillanat és hozom. Ne az legyen hogy megyek az ügyintéző után a raktárba, ő pedig a kezembe nyomja azt a pár dolgot és viszlát. Egy egyszerű Kelet-agros szatyor lehetne, amibe belerakják és úgy adják át, a pozitív képet emeli. Nem azt mondom, hogy körbe kell ugrálni az ügyfelet hanem egy picit törődni vele. A régi partnereket pedig kicsit jobban foghatnák, pl: ne csak szűrőket vegyen, hanem akkor vigyen olajat is, ha azt mondja, jó de itt drága akkor adjanak neki, tagsági kártyát ami kedvezményre jogosít. Beszélgessenek vele kérdezgessék a traktorról, a munkagépekről amiket maguknál vásárolt, érezze az ügyfél, hogy foglalkoznak vele, én ezt nem éreztem! Köszönöm, hogy elmondhattam."
/Ádám János/
Kecskemét-Hetényegyháza, 2015-02-02
"Igazából a legutóbbi rendelésem során pozitív élményben részesültem: egy pár nappal korábban rendeltem a C174-es traktoromhoz egy hengerfej tömítést, pontosan 13 óra 21 perckor. Ez az alkatrész másnap délelőtt 11-kor már Önöktől 200 km-re,az én lakcímemen átadásra került."
/Varga Gábor/
Cserkeszőlő, 2014-01-22
"Minden kérdésünkre kapunk választ, mindent megtalálunk, gyors a kiszállítás, de telefonon sokszor nem érhető el a szervíz."
/Matus Dóra/
Paks, 2015-04-03


Time Elapsed: 0.033898s