Japán kistraktorok kistermelőknek, üzembiztos, leszervizelt állapotban házhozszállítva! Akár 1 év garanciával!

Milyen típusú japán kistraktor dolgozik a környékeden?

Tudd meg itt!
Vásárlói vélemények
"Nagyon meg vagyok elégedve. Csak azt sajnálom, hogy nem tudnak beszerezni a Shibaura SD2243 traktorhoz kezelési és karbantartási útmutatót, mert erre nagy szükségem lenne, mivel nem vagyok traktoros."
/Bezsof 2002 Bt./
Kosd, 2014-05-01
"Részemről nehéz szülés volt a kistraktor vásárlás ,többször nekifutottam míg végül elérkezett az idő, hogy legyen egy jó és szép trakim. Az ingyenes ajánlásotokban leírtak jók szinte mindenben eligazít a vásárlás előtt. Körbenéztem a piacon arákat, minőséget, szolgáltatás színvonalat összehasonlítva a Kelet-Agro-nál kötöttem ki. Legkorrektebb vásárlásra itt láttam reményt. Mint minden vásárlót engem is zavart az üzemóra állasának valósága. Sajnos Magyarországon megszoktuk a csalásokat szinte mindig, aligvan kivetél. Egy álló motor állapotát legjobban jelzi a motorolaj tisztasága, a nívópálcán az enyémben paróra lehet az olajcsere után, és sok új szgk motor elszégyelné magát az olaj tisztaságát összehasonlítva, tény, hogy nagyon tiszta az olaj ez azt mutatja hogy szinte nincs átfújás és az előző tulaj pontosan cserélte az olajat és az olajszűrőt, valamint a légszűrőt. A légszűrőnek az élkoszolódása a karterből való visszaszívást is minimálisra csökkenti, mivel a szívott levegő szinte ellenállás nélkül bejut a hengerbe. Pontosan úgy van ahogy az ajánlás írja, a japán tulajdonos minden előírást betart a szervizzel kapcsolatban is, és a megfelelő időben elvégzi - elvégezteti az olajcsereket, ezért döntöttem, hogy csak kereskedésből és frissen behozott gépet veszek. Láttam több jónak tűnő traktort, kedvezőbb áron, de nem vagyok meggyőződve, hogy minden szerviz és olaj, valamint szűrőcsere időben történt, így elfelejtettem ezt a lehetőségét. Természetesen a traki tanulmányozása és ellenőrzése volt az első dolgom. "
/Katona Gábor/
Vác, 2014-08-14
"Minden kérdésünkre kapunk választ, mindent megtalálunk, gyors a kiszállítás, de telefonon sokszor nem érhető el a szervíz."
/Matus Dóra/
Paks, 2015-04-03


Time Elapsed: 0.035633s