Munkagépek kimondottan kistraktorokhoz fejlesztve, 1 év garanciával!
Vásárlói vélemények
"Köszönöm, elégedett voltam, bár a webshopban nem találtam meg a keresett terméket, de ennek ellenére minden a legnagyobb rendben zajlott. Telefonos egyeztetés során sikerült megegyezni.Igen már történt vásárlás a tavalyi év során. Köszönöm! Minden Jót!"
/Süle Tímea/
Somogyjád, 2014-11-07
"Megkeresésemre másnap reggel részletes ajánlattal válaszoltak (traktor, eszközök, szerviz, vizsgáztatás, szállítás, stb.). Személyes találkozásunkkor minden kérésünkre igyekezet megoldást találni (Pl. munkagép egyedi átalakítása). A szállítás időpontját is rugalmasan kezelték, igazodtak az elvárásainkhoz. Azt kaptuk amit megbeszéltünk, mindezt megfizethető áron. Köszönöm segítőkészségüket, így tovább!"
/Kis Attila/
Veszprém, 2015-04-28
"Maximális minöségü alkatrészt kaptam. Tökéletes kiszolgálással."
/Szaszkó Attila/
Lajosmizse, 2016-07-25


Hívj fel minket! Írj üzenetet!

Faaprító (hidro-mechanikus működtetésű)

Hidro-mechanikus meghajtású fa és nyesedékaprító. Maximális aprítási átmérő 16cm. A gép minimális teljesítményigénye 20 lóerő, azonban a teljes kapacitás kiaknázásához 60 lóerőre van szükség. A kardánmeghajtású lendkerékre szerelt 4 db kés végzi az aprítást. A késekhez szinte hozzáérő terelőlemeznek köszönhetően az alig megfásodott szárak sem tudnak félrehajlani és eldugítani a gépet. A tölcsérbe helyezett, akár több méter hosszú fadarabok behúzását és aprítási előtolását 1-1 hidromotorral hajtott behúzó-henger végzi, melyek sebessége fokozatmentesen állítható. Ez az állítási lehetőség biztosítja már 20 lóerős meghajtás esetén is, hogy a teljes aprítási átmérőt ki lehessen használni. 60 lóerős traktorral használva az aprító gépet a maximális aprítási átmérő mellett már maximális előtolási sebesség is alkalmazható. Az előtolás hidraulikus állítása precíz megoldás, könnyűvé teszi a finomhangolást a meghajtó traktor és az aprító gép között. Használata ideális metszés után megmaradt nyesedékek aprítására, fakitermelés maradékainak eltakarítására, faanyagok brikettáláshoz való előkészítésére. Az aprítógép tömege 320kg. A tölcséren körbe futó sárga színű karima alaphelyzetben nem akadályozza az aprítást. Veszély esetén a karimát a gép felé tolva a behúzó hengerek azonnal megállnak, így az aprítás leáll. A karimát még tovább tolva a hengerek visszafelé kezdenek forogni, így eltávolítható például olyan faanyag, ami idegen anyagot, szegeket, kapcsokat tartalmaz. A gép teljesítménye maximum 2 m3/óra. Csomag mérete 130x90x150 cm. Szállítási költség 12 000 Ft+áfa

12 hónap garanciával!
Ár: 838 200 HUF (660 000 HUF + ÁFA)


További információk
Állapot:
Jelenleg van készleten!

Kérdésem van a termékkel kapcsolatban!
Kérem várjon!
Time Elapsed: 0.063069s